Neste uke = amatørkonkuranse :(

Jeg sitter på rommet mitt og skal snart dusje, men jeg tenker mest på at i neste uke er det amatørkonk.

For dere som ikke vet hva det er så er det en konkuranse på skolen min der du kan synge, danse eller fortelle en vits. Jeg har vært med helt siden 1. klasse og i år er det siste året mitt :( Men jeg gruer meg noe sinnsykt. Jeg hadde besøk av en vennine på fredag ( Hun er kjempe flink til å synge og kan masse om sang tekniker) så da sa hun at jeg kunne synge Uncover. Bare acapella. ( Acapella er at du synger uten musikk i bakrunnen). Så nå skal jeg synge det. Jeg skal også danse med Kristine. Noe som jeg gruer meg minst til egentlig. Amatørkonken er på torsdag og vi skal gjøre ferdig dansen og øve, øve, øve imorgen. Så der avslørte jeg at Kristine skulle komme til meg imorgen. Vi er over halvtveis ferdig. Jeg kommer til å få et nervesammenbrudd før jeg skal på scenen, men jeg håper at jeg er først og sist og ikke etter hverandre. Jeg skal sende melding på face til naboen min ( han har laget deltager greiene). Så dette blir spennende. Skal øve som en idiot fram over nå, så jeg ikke bommer på et dansetrinn eller synger feil setning. Det er egentlig alt jeg har på hjernen nå. Jeg får nesten ikke sove fordi jeg tenker på dansetrinn og sangtekst. 

Jeg hadde øvd på en sang i et halvt år for å være klar da amatørkonken kom, men stemmen min ble så rar etter at jeg var syk så jeg måtte bytte sang og sånt :( + jeg har ikke kommet på 1. plass før. Bare 2. plass to ganger. Håper jeg vinner alene med sangen i år eller med dansen til meg å Kristine. Hvis jeg vinner med sangen så må jeg takke Teia så mye... Hvis ikke hun hadde kommet til meg den dagen hadde jeg trukket meg. Helt sikkert!!!

Jeg tror det kom en bil nå, så må gå. Dere får lese dette hvis dere orker. Sorry for at det ble så mye tekst, men da ble det er langt innlegg istedet for tusen små :D

Maren <3
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits