Photos -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Null inspirasjon + mobilblogging..

Hei!
Jeg har ikke noe å skrive om. Livet mitt er egentlig ganske kjedelig nå. Det er for det meste amatørkonken. Og jeg vil ikke skrive tusen innlegg om det. Jeg må også mobil blogge, så det blir bare bilder som jeg har på mobilen. Blogg.no appen min har blitt oppdatert :) ? jippi. Nå er den kjempe kul. Imorgen skal jeg ta sprøyte fordi jeg var borte den dagen jeg egentlig skulle ha ta den.

Her er dagens bilde:

Tok det på bussholdeplassen idag.

Hva syns du om bildet?
Har du tatta sprøyte i det siste?
Har du sprøyte fobi? (Jeg hadde, men fobien har for det meste gått over)

Maren

 • 0

  Bilde: meg :)

  Jeg sitter i senga og tenkte at jeg kunne ta noen bilder med mobilen, så her kommer de ;)

  Maren!

 • 0

  Natta!

  Jeg må mobil blogge. ..

  Ikke det morsomste. Det kom ikke noe bil istad :( jeg gleder meg noe sinnsykt til paradise hotel imorgen. Mari gikk ut. Noe av det beste som har hendt... jeg er så glad :) at det ikke kan beskives. Så morsomt!!  Jeg må legge meg så jeg avslutter med et bildet som jeg fant på mobilen ;)

  Maren ??

  Bildet mitt på ukm fylkesmønstring Hedmark 2013 :)

 • 0

  Neste uke = amatørkonkuranse :(

  Jeg sitter på rommet mitt og skal snart dusje, men jeg tenker mest på at i neste uke er det amatørkonk.

  For dere som ikke vet hva det er så er det en konkuranse på skolen min der du kan synge, danse eller fortelle en vits. Jeg har vært med helt siden 1. klasse og i år er det siste året mitt :( Men jeg gruer meg noe sinnsykt. Jeg hadde besøk av en vennine på fredag ( Hun er kjempe flink til å synge og kan masse om sang tekniker) så da sa hun at jeg kunne synge Uncover. Bare acapella. ( Acapella er at du synger uten musikk i bakrunnen). Så nå skal jeg synge det. Jeg skal også danse med Kristine. Noe som jeg gruer meg minst til egentlig. Amatørkonken er på torsdag og vi skal gjøre ferdig dansen og øve, øve, øve imorgen. Så der avslørte jeg at Kristine skulle komme til meg imorgen. Vi er over halvtveis ferdig. Jeg kommer til å få et nervesammenbrudd før jeg skal på scenen, men jeg håper at jeg er først og sist og ikke etter hverandre. Jeg skal sende melding på face til naboen min ( han har laget deltager greiene). Så dette blir spennende. Skal øve som en idiot fram over nå, så jeg ikke bommer på et dansetrinn eller synger feil setning. Det er egentlig alt jeg har på hjernen nå. Jeg får nesten ikke sove fordi jeg tenker på dansetrinn og sangtekst. 

  Jeg hadde øvd på en sang i et halvt år for å være klar da amatørkonken kom, men stemmen min ble så rar etter at jeg var syk så jeg måtte bytte sang og sånt :( + jeg har ikke kommet på 1. plass før. Bare 2. plass to ganger. Håper jeg vinner alene med sangen i år eller med dansen til meg å Kristine. Hvis jeg vinner med sangen så må jeg takke Teia så mye... Hvis ikke hun hadde kommet til meg den dagen hadde jeg trukket meg. Helt sikkert!!!

  Jeg tror det kom en bil nå, så må gå. Dere får lese dette hvis dere orker. Sorry for at det ble så mye tekst, men da ble det er langt innlegg istedet for tusen små :D

  Maren <3
 • 0

  Sykle, sykle, øve, øve!

  Hei!

  Jeg har vært ute å syklet :) Søndagstur...

  Men jeg må øve til amatørkonkuransen. Skal synge Uncover, acapella og danse til en mix jeg har laget. Jeg skal danse med en vennine.

  Her er dagens bilde:

  Maren <3

 • 0

  Some photos <3

  Her er noen bilder :)  Håper at dere liker dem :) Jeg kommer til å bruke de samme bildene om igjen noen ganger! Bare så dere vet det :D

  Maren <3

  Gjerne kommenter hva dere syns :D

 • 0

  Litt om bloggen :)

  Hei!

  Dette er en fotoblogg. Der jeg legger ut bilder som jeg har tatt og redigert OSV.

  Mitt forbilde/idol innen fotografering er Ingeri Jackson. Dere kan finne bloggen hennes -> HER

  Hun tar noen fantastiske bilder og jeg smiler hver gang jeg ser på dem.

  Jeg redigerer i picasa, skal prøve ut photoshop nå.

  Håper du liker bildene mine :D

  Maren <3

   

 • 0

  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 • photos

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits